14 червня 2017 року в Тернополі відбулась прес-конференція та круглий стіл, на якому представники громадських організацій заявили про створення на теренах Тернопільщини Громадського руху протидії рейдерським захопленням, бездіяльності державних органів влади і місцевого самоврядування.

Зокрема, в ході зустрічі йшлося про те, що від Революції Гідності минуло більше двох років. Громадськість надіялась та вірила, що правоохоронна система та державні інституції зазнають змін та реформ. Проте, на сьогоднішній день ми помічаємо негативну тенденцію: учасники АТО з громадськими організаціями самостійно добиваються дотримання своїх прав, підприємці страждають від рейдерських захоплень своєї приватної власності спеціально найнятими для цього особами, а правоохоронні органи разом із судами приймають неправомірні рішення, не захищаючи права громадян. Саме тому, розуміючи безлад у державних органах, місцевого самоврядування та бездіяльність правоохоронних органів, представники громадських організацій, прийняли рішення об’єднатись у Громадський рух протидії рейдерським захопленням, бездіяльності державних органів влади і місцевого самоврядування.

Читайте також

У День Героїв у Тернополі вшанували пам’ять загиблих бійців АТО
Напередодні Дня Героїв Ігор Гуда передав автомобіль для АТО (Відео)

Метою та цілями діяльності Громадського Руху є захист прав і свобод громадян, задоволення їх суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних та інших інтересів, протидія незаконними рейдерським захопленням та бездіяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, відстоювання законних інтересів громадян, – наголосила ініціатор створення Громадського Руху Ружена Волянська.

Результатом сьогоднішньої зустрічі стала домовленість про те, що найближчим часом буде створена координаційна рада з представників усіх активних громадських організацій Тернопільщини. До складу цієї координаційної ради планується залучити представників усіх районів області, в тому числі і Громадський Рух, щоб жоден регіон не залишився наодинці зі своїми проблемами.

Також учасники зустрічі запрошують всі громадські організації долучатися до Громадського Руху . Дізнатись більше можна за номером телефону гарячої лінії  + 38 068 679 04 06.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: