Тіло новонародженої дитини жінка з Тернопільщини закопала у лісі

Опубліковано:
15 Червня, 2017

31-річна жителька Чортківського району перебувала на 9 місяці вагітності. Проте на обліку не стояла. 10 червня у неї почались перейми. Народжувала у вуличному туалеті. Жінка каже, що дитина впала в туалетний отвір випадково. А коли новонароджену дівчинку породілля дістала звідти, вона була мертвою. Вона замотала тіло у тканину. Згодом розповіла про пологи чоловікові. Разом вони взяли мертву дитину, поклали у багажник разом з іншим сміттям та вивезлив ліс біля Гусятина. Там дитину закопали, а тканину й пакет спилили.

Читайте також

На Тернопільщині судитимуть юнака, який вбив відчима

Подію розслідують правоохоронці. Від чого померло немовля – покаже розтин. Попередньо слідів насилля на тілі дівчинки не виявили. Горе матері ж інкримінують умисне вбивство. До слова, родина вже виховує чотирьох дітей – 2008, 2009, 2012 та 2014 років народження. Чоловік каже, що про вагітність дружини не знав, дізнався лише після пологів. Жінка ж розповідає, що про вагітність вона дізналася занадто пізно, щоб робити аборт, а виховувати п’яту дитину не мала змоги.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: