Туристична асоціація Тернопілля стала активним учасником Форуму гостинності у Тернополі

14.06.2017 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Яніна Чайківська

15-17 червня в Тернополі відбудеться цікава і практична подія «Форум гостинності. Тернопіль 2017», який вдруге організовує журнал «Готельєр&Ресторатор» за підтримки відділу туризму Тернопільської облдержадміністрації у співпраці з громадською організацією «Туристична Асоціація Тернопілля».

На всіх учасників очікує потужна та цікава програма. До виступів залучено найкращих спеціалістів готельного та ресторанного бізнесу, запрошено професіоналів для обміну досвідом. Форум буде надзвичайно насичений подіями - близько 15 спікерів та докладів з управління готельно-ресторанними підприємствами, а також цікава та незабутня екскурсія.

Основна мета заходу – об’єднання галузі та сприяння її розвитку, покращення бізнес-навичок та розширення знань працівників готельно-ресторанного сектору.

Спікери та теми доповідей

Tatiana Chor, головний редактор «Отельер&Ресторатор», засновник консалтингової компанії «Майстерня Гостинності» - «Сторітеллінг в SMM: як історії та легенди допомагають в просуванні ресторану та готелю».

Tetiana Gergel, засновник Агенції розвитку курорту Трускавець - «Інвестиційна привабливість регіону. Як привернути увагу інвестора».

Viktoria Parhomenko, гастроексперт, ресторатор, фундатор проекту «ГастроСреда» та «ГастроТури», засновник агентства з гастроконсалтингу - «Ресторанні тренди 2017 року».

Irina Petskovych, свпівзасновник дизайн-студії ZiK Zak Studio і компанії ресторанно-готельного консалтингу KRAII - «Створити ресторан. Власник. Дизайнер. Управляючий».

Олена Бортник, начальник служби готельного господарства, бутік-готель «Воздвиженський», м. Київ.

Олександр Кісіль, фотограф, «Майстерня Гостинності» - «Відеопродакшн для готелів і ресторанів: як? навіщо? чому?».

Gayana Karakashyan, керівник департаменту, група компаній «1+1 Медіа» - «Автостопом по СММ. Гід для новачка або керівника».

Александр Иванов, фізіогноміст, United Physiognomics Center – «Конфліктний гість».

Igor Mamus, співвласник бару «Коза», ресторану «Шинок», ресторану та мистецької галереї «Бункермуз», м. Тернопіль - «Польові дослідження галицької кухні. Майстер-клас з приготування страв галицької кухні з використанням зібраних дикоросів».

Юрий Егреши, директор мережі «Бістро Пекаря» - «Середній чек – не панацея! Як ПРАВИЛЬНО виміряти ефективність роботи співробітників».

Marina Brusnitsyna, адвокат, партнер юридичної фірми «КОРСАК ГРУПП» - «Музика за правилами: використання аудіо-контенту в готелі та ресторані».

Vitaly Fedorchenko, засновник компанії VITALY HOSPITALITY, експерт з туризму та готельного бізнесу, тренер і консультант у сфері обслуговування, вдало керував кращими готелями і ресторанами в Україні, Великобританії та США - «Лайфхаки ефективних продажів: стратегія, продукт, команда».

Andrei Marenchuk, виконавчий директор компанії Ribas Hotels Group, Julia Ternova, керівник HR-відділу компанії Ribas Hotels Group - «Як розвинути мережу готелів та не з'їхати з глузду».

Організатори запрошують всіх власників бізнесу, зокрема готелів, барів, ресторанів, туристичних агенцій, представників територіальних громад і всіх тих, хто хоче вивести бізнес на новій якісний рівень.

Контактна інформація для представників бізнес-структур у готельно-ресторанній галузі Тернопільщини: Наталія Волощук - голова «Туристичної Асоціації Тернопілля» 0972095974 та керівник проектів ТВЦ «Атріум» Тетяна Фарина 0506097605.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі