Жителів Тернопільщини просять із розумінням поставитись до командно-штабних навчань

13.06.2017 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Яна Полухіна

Командно-штабні навчання тривають на Тернопільщині. Їх організували, аби органи управління і сили цивільного захисту могли нормально взаємодіяти у разі виникнення в області надзвичайних ситуацій.

«Основна мета – це відпрацювати дії керівників усіх рівнів при загрозі чи виникненні надзвичайних ситуацій. Спільними зусиллями визначити шляхи вдосконалення роботи, щодо забезпечення безпеки життєдіяльності населення на території регіону», – пояснює директор департаменту організації заходів цивільного захисту державної служби надзвичайних ситуацій Михайло Маюров.

Триватимуть командно-штабні навчання протягом п’яти днів, тобто до п’ятниці, 16 червня. За цей час рятувальники разом із владою краю відпрацьовуватимуть дії при надзвичайних ситуаціях на об’єктах інфраструктури і життєзабезпечення, а також в установах, організаціях і місцях масового перебування людей.

«Хочеться звернутися до мешканців Тернопільщини із проханням спокійно реагувати на проведення цих навчань, не піднімати паніку. Тому що будуть відпрацьовуватись евакуація деяких населених пунктів, будинків. А ті навички, які отримають, щоб були і могли у подальшому використовувати, якщо такі ситуації будуть виникати», – каже начальник державної служби надзвичайних ситуацій в області Віктор Маслей.

За матеріалом ДСНС у Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі