Тернополянам призупинили призначення субсидій?

Опубліковано:
12 Червня, 2017

У зв’язку із змінами до законодавства, призначення і перерахунок субсидій призупинено на короткий термін. Зазначимо, що з 1 травня мав відбутися  перерахунок житлових субсидій на літній період. Якщо раніше при розрахунку субсидії брався дохід за попередній рік, то тепер цей дохід – за попередніх чотири квартали.

Тобто якщо сім’я звернулася за призначенням субсидії у травні цього року або термін усіх субсидій закінчився 30 квітня (із закінченням опалювального періоду), то дохід для обчислення субсидії береться за перший квартал цього року і три квартали попереднього року, – повідомляє Галас.

Читайте також

Тернополяни можуть отримати субсидію без «прописки»

Ця зміна у законодавстві потребує суттєвого удосконалення програмного забезпечення. На даний час Мінсоцполітики здійснює заходи щодо запровадження обміну інформацією між Пенсійним фондом України, а також Державною фіскальною службою України. Власне, після удосконалення програмного забезпечення, місцевими управліннями соціального захисту населення буде здійснено перепризначення житлових субсидій на період з 1 травня поточного року включно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: