V Всеукраїнська проща медиків об’єднала фахівців із різних областей (Фоторепортаж)

11.06.2017 14:13   Джерело: Тернопільська обласна рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

10 червня, відбулася V Всеукраїнська професійна проща медичних працівників у Марійському Духовному Центрі, що в Зарваниці. Кілька сотень лікарів, медичних сестер, фельдшерів, керівників медичних закладів взяли участь в  Архієрейській Божественній Літургії та  отримали благословення владики Теодора. Участь у прощі взяв і голова обласної ради Віктор Овчарук.

«Традиційно медики приїжджають у Зарваницю напередодні професійного свята, яке відзначається у третю неділю червня, - наголосив Віктор Овчарук. – Дякую владиці Теодору, який очолив Літургію, усім, хто  долучився до спільної молитви. Професія медика шляхетна та гуманна, а водночас і дуже відповідальна та нелегка, адже йдеться про здоров’я та життя людей. Перебуваючи у Зарваниці, кожен набирається духовної наснаги, сили та благодаті для подальшої роботи».

Після чину освячення води прочанимолилися за душі усопших та невинно убієнних медичних працівників, пройшли хресною дорогою.  Також медики мали професійний хід до чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої та молебень до Пресвятої Богородиці. 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська обласна рада  

Коментарі