На Тернопільщині СБУ викрила на хабарі двох інспекторів поліції

Опубліковано:
11 Червня, 2017

Співробітники СБ України спільно внутрішньою безпекою поліції та прокуратурою викрили на хабарі двох інспекторів поліції в Тернопільській області.

Правоохоронці встановили, що інспектор дорожнього нагляду Зборівського райвідділення Нацполіції вимагав від місцевого мешканця триста доларів США за непритягнення до адміністративної відповідальності за керуванням транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. За цю суму капітан також обіцяв водію посприяти у поверненні  вилученого посвідчення.

Читайте також

Тернопільські активісти оприлюднили фото поліцейського-втікача, якого вночі спіймали на хабарі

Передача грошей відбувалася в одному зі «спальних» районів Тернополя, куди інспектор прибув разом зі спільником – старшим інспектором патрульної поліції обласного центру. При появі співробітників спецслужби поліцейські спробували залишити місце злочину. Один із здирників був відразу затриманий правоохоронцями, іншому ж вдалося втекти, місце його переховування встановлюється.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368  Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: