Тернополянки чемпіонки, а західно-українська жіноча збірна переможець Міжнародного турніру

Опубліковано:
10 Червня, 2017

Юні тернополянки Вероніка та Катерина Кондратенко стали чемпіонаками Міжнародного турніру з вільної та жіночої боротьби імені Тадеуша і Зигмунда Струса. Сестри боролися у своїх вагових категоріях 32 та 34 кілограми відповідно.

Змагання проходили у місті Седельце, Мазовецького воєводства неподалік Варшави у Польщі. У них брали участь сильніші борці шести країн Європи, окрім українців і поляків тут також змагалися німці, білоруси, словаки та литовці. Загалом західно-українська жіноча збірна посіла перше загальнокомандне місце.

По юніорках: Падошик Анастасія – 2м.,44 кг. Бабіцька Вікторія – 1м.,51кг. Зелених Катерина – 1м.,51кг. Алпєєва Анастасія – 2м.,59кг. Чудик Оксана – 1м.,63кг. Вовчак Романа – 1м.,67кг. По молодших: Повк Кароліна – 3м.,48кг. Ткачук Даніела – 1м.,52кг. Усі вони учениці Львівського училища фізичної культури. Юні тернополянки вихованки Тернопільської КДЮСШ-1 та Спортивного клубу ім.Богдана Сцібайла «ГалТер’S». Тренує спортсменок їх батько Сергій Кондратенко у борцівському залі в ЗОШ№17, дівчата є ученицями цієї школи.               

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: