Лист депутата з Тернопільщини, щоб уникнути екологічного лиха

10.06.2017 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Тваринні відходи на ветсанзаводі шкодять ґрунту і загрожують забрудненню води. Нещодавно там під натиском кількатисячтонної маси непотребу тваринного походження, знесло бетонну огорожу. Відходи розповсюдилися за межі території заводу. Схвилювала ця проблемі і  народного депутата із Тернопільщини Тарас Юрик, який написав депутатське звернення Міністерству аграрної політики України. Фото звернення він опублікував на своїй сторінці у фейсбук.

“Прошу вас: У максимально короткі строки здійснити виділення для Тернопільської філії ДП “Укрветсанзавод”  коштів за програмою “Заходи по боротьбі з шкідниками та хворобами сільськогосподарських рослин, запобігання розповсюдженню збудників інфекційних хвороб тварин…” Окрім цього у зверненні йшлося й про те, щоб зобов’язати ветсанзавод виготовити проектну документацію щодо реконструкції його Тернопільської  філії. А ще ініціювати перед Кабінетом міністрів виділення коштів із Державного фонду регіонального розвитку або розробити програму залучення приватних інвестицій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі