У Тернополі для вихованців дитбудинку влаштували свято

09.06.2017 16:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

До вихованців Тернопільського обласного спеціалізованого комунального дитбудинку "Малятко" спільно із дитячими аніматорами завітали представники Тернопільської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

«До заходу були долучені в основному діти віком до трьох років. Загалом у нашому закладі виховуються 39 дітей від шести місяців до шести років»,  – каже головний лікар дитячого будинку "Малятко" Інга Кубей. – «Такі пізнавально-розважальні заходи дуже потрібні дітям. Це нові знайомства, нове спілкування, нові методи розвитку. Розширюється внутрішній світ малечі, діти збагачуються новими враженнями».

Читайте також

У Тернополі провели акцію «Крим – це Україна» (Фото)

Зазначимо, обласний осередок "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" проводить не першу акцію спільно із дитячим будинком “Малятко”. Взимку представники партії відвідали вихованців цього закладу у день проведення “Свята зими”.

 

 

Фото з мережі Інтернет

 

Фото з мережі Інтернет

 

Фото з мережі Інтернет

 

Фото з мережі Інтернет

 

Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі