У Бережанах обвалився старовинний будинок. Є жертви (Фото)

06.06.2017 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Подія трапилась на вулиці Академічній. У старовинному  двоповерховому житловому будинку обвалився міжповерховий балкон. У цей момент на балконі перебували четверо  місцевих жителів. Двоє з них впали з конструкції та з травмами різної важкості шпиталізовані в районну лікарню.

Крім того, на висоті десяти метрів повисла величезна бетонна плита. У разі її падіння міз зруйнуватись будинок та інженерні комунікації. Рятувальники, що прибули на місце події, використовуючи стаціонарну лебідку автомобіля ЗІЛ-131 та металеві троси, зафіксували обвалені конструкції. Оскільки проводити роботи по демонтажу в темну пору доби категорично заборонено, пожежно-рятувальний підрозділ чергував біля будинку до ранку. Загалом до робіт було залучено 10 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки. Завдяки злагодженим діям наслідки надзвичайної події вдалося мінімізувати.

За матеріалами сайту ДСНС в Тернопільській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі