Тернопільська студентка з Африки заспівала «Черемшину» і вразила глядачів (Відео, Фото)

Опубліковано:
5 Червня, 2017

Іноземні студенти в ТНТУ привітали навчальний заклад з днем народження. Для викладачів та колег вона влаштували справжню мистецьку програму під назвою «Люблю», – пише Доба.

Зокрема, у виконанні іноземних студентів можна було почути українські та світові хіти: «Я піду в далекі гори», «Черемшина», “I can’t help falling in love with you”, “All of me”.

Першокурсники із Єгипту виконали пісню на арабській мові. Окрім того, студенти читали вірші Ліни Костенко.

Своє мистецтво присутнім подарували вокалісти: Мапедзе Алета Няша, Сімеон Блессінг Абімбола, Абоах Ангел Хенрієтта, Чішімба Джозеф, Шівуту Джосеф, Тантави Ахмед Мухамед Салем Ібрахім, Абузід Юссеф Ахмед Елсаєд Махмуд, Уляна Митник. Музичний керівник та клавіші – Каузуу Едді. Художній керівник – Фаронбі Майкл. Ведуча дійства – Жабран Моуніа. Вірші Ліни Костенко читав – Вігнеш Арівалаган.

Ще однією особливістю дійства став творчий експеримент – африканська краса в українських етномотивах. Іноземні студентки представили колекції одягу в етностилі від дизайнера Оксани Грицай – «Гетьманівна» та «Мольфарка». Саме ці колекції виграли гран-прі в Україні та закордоном, зокрема в Литві та Іспанії.

Дефілювали у чарівних костюмах: Хенок Ндателела, Кварамба Рувімбо Рона, Капія Джоанна, Шафодіно Марія Туліхален, Багана Сінді Осіан Клоі, Мапедзе Алета Няша, Чігомбе, Мілдред Фарісаі, Каргбо Аніта, Магвізі Крістіна Ньярадзаі, Абоах Ангел Хенрієтта.

фото: ТНТУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: