У Кременці поглумилися над могилою священика

Опубліковано:
2 Червня, 2017

Якщо вже графіті на будинках чи ганебними написами особливо не здивуєш, то сьогоднішня подія в Кременці вразила чи не усіх.  Вночі хтось потрощив могилу священика… Фото ганебного вандалізму кременчанин Volodimir Bugrak виставив у себе на сторінці.

“Сьогодні в Кременці нечемні люди поглумилися з могили священика біля Чесно-Хрестської церкви, а також вчинили інші вандальні дії. 
Сумно…
Тим хто це зробив, з глибокої християнської любові, висловлюю свої найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати розуму і совісті, котрих вони поховали на імпровізованій могилі перед церковною брамою. 
Прикро, якщо все це було зроблено з нерозважного жарту. Як не дивно, але Бог любить і вміє жатрувати, і коли Він це робить, всім стає смішно настільки, що аж сльози виступають. Недарма ж кажуть: ” Не жартуй з Богом”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: