У Тернополі з нагоди Європейського Дня Парків активісти обласного осередку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» провели толоку в парку Топільче.

«Наші активісти систематично проводять толоку у різних локаціях міста. Це території біля навчальних та дошкільних закладів, паркові зони та інші місця. Адже екологічні заходи дуже важливі для збереження природи», – каже керівник Тернопільської  територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Володимир Дзудзило. – «З настанням весняно-літнього періоду тернополяни активно відпочивають у парках. Але стан паркових зон з точки зору чистоти, звісно, бажає кращого. Щоб прибрати сміття і дати іншим приклад, наші активісти провели толоку».

Володимир Дзудзило також зазначає, що обласний осередок партії щомісяця проводить декілька таких заходів. Вони мають мету поліпшити екологічний стан природи та сформувати дбайливе ставлення суспільства до довкілля.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: