В Тернопільській області з’явились «конкуренти» Михайла Саакашвілі

Опубліковано:
30 Травня, 2017

Про створення нової політичної сили Михайла Саакашвілі повідомили чиновники з Міністерства юстиції України секретаріат партії «РУХ НОВИХ СИЛ». Фейкову партію зареєстровано на представників нардепа від «Блоку Петра Порошенка» Дмитра Голубова. Він відомий тим, що є засновником партії, від котрої балотувався Дарт Вейдер.

Попереджаємо, що така тенденція зі створенням осередків спостерігається і в інших областях України. Щоб уникнути заплутаності, повідомляємо, що «БЛОК МІХЕІЛА СААКАШВІЛІ» не має жодного стосунку до самого Михайла Саакашвілі.  Це результат роботи недобросовісних людей, які намагаються усім силами перешкоджати діяльності «РУХУ НОВИХ СИЛ» та Саакашвілі особисто.

Координатор обласної організації «РУХУ» в Тернопільській області Михайло Жирівський  звернуся в обласне управління юстиції із проханням надати інформацію про реєстрацію фейкових організацій в нашій області. Проте, наші місцеві чиновники стверджують, що в Тернопільському реєстрі такої партії немає. А це означає, що ці осередки реєструвались централізовані на невідомі адреси.

«Це чистої води провокація і спроба ввести в оману людей, прогнозую, що зроблено спеціально, аби на виборах різних рівнів, в тому числі до об’єднаних територіальних громад, можна було користуватись рейтингом Саакашвілі та висувати своїх кандидатів. Брудні технології конкурентів», – пояснює Михайло Жирівський.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: