У Центрі підтримки підприємницьких ініціатив, що діє у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбулось чергове засідання Клубу бізнес-подій на тему «Фандрейзинг – міфи та реальності». Учасниками засідання були: голова ГО “Молодіжне об’єднання “Успішна молодь” Тетяна Сендецька і безробітні, яких цікавлять питання самореалізації на сучасному ринку праці, пошук резервів та інформації щодо розвитку бізнес-ідей.

Читайте також

Тернопільський центр зайнятості співпрацює з територіальною громадою
Тернопільскі школярі вчилися мислити креативно
У Тернопільському клубі бізнес-подій – практичний менеджмент для керівників

Присутні ознайомились з поняттям фандрейзингу, з чого він починається, методами пошуку грантодавців та співпраці з ними; проаналізували можливі помилки та ризики.

“Фандрейзинг – цілеспрямований, систематичний пошук коштів та ресурсів для втілення в життя соціально значущих проектів та підтримки організацій”, – поінформувала Тетяна. Вона розповіла про види фандрейзингу, поділилась своїм досвідом оформлення грандових заявок та розповіла про особливості, з якими зіткнулась їх громадська організація при пошуку грантодавців.

Вона порадила присутнім: «Збирайте однодумців – гроші прийдуть. Не дадуть, якщо не попросиш. Дають на можливості, а не на потреби. Не гайте часу (завтра починається сьогодні). Будьте щедрими на подяки!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: