Суд нарешті розблокував рахунки Служби автодоріг Тернопільщини для виплати зарплат

Опубліковано:
29 Травня, 2017

Прокуратурою області у касаційній інстанції відстояно позицію про неправомірність стягнення зі Служби автомобільних доріг у Тернопільській області понад 32 млн грн оплати за ремонт дороги у користь приватної фірми – підрядника.

Прокуратурою Тернопільської області у лютому 2017 року здійснено вступ на стороні Служби автомобільних доріг у Тернопільській області у  судову справу про стягнення заборгованості за виконані підрядні роботи.

Встановлено, що фірма-підрядник, яка ремонтувала  автошлях «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» на ділянці поблизу м.Кременець, вимагала у державної організації відшкодування грошей за неякісний ремонт дороги, здійснений працівниками фірми.

Читайте також

Шляховики Тернопільщини використовують кожен погожий день для робіт на дорогах

За принципової позиції прокуратури попереджено стягнення бюджетних коштів у сумі 32 млн грн.

Окрім цього, рішення суду касаційної інстанції розблокує рахунки Служби автомобільних доріг у Тернопільській області, внаслідок чого працівники зможуть отримати заборговану заробітну плату.

Постановою Вищого господарського суду України скасовані рішення судів першої та апеляційної інстанцій, а справу передано на новий розгляд у суд першої інстанції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: