Три роки успіхів, три роки перемог – це про журнал CITY LIFE

Опубліковано:
24 Травня, 2017

18 травня свою третю річницю відсвяткував перший глянцевий журнал Тернополя CITY LIFE. Святкування співпало з виходом довгоочікуваного 18 номеру. Генеральним партнером свята виступило ТОВ «Микулинецький Бровар». Вечір пройшов в Concert Hall Podolyany. У цей день привітати колектив журналу прийшло понад 350 гостей, адже з CITY LIFE – завжди попереду!

Присутніх розважали десяток музичних гуртів, театр світла Мetanoya, танцювальні колективи, а перлиною вечора стала гостя із столиці – АngelA. Також дивували гостей своїм співом такі виконавці як Іван Цибульський та приголомшлива Монро.

Під кінець вечора читачів журналу здивував своїм співом гурт «НІЧЛАВА», який виступив у повному складі після довгих років мовчання.

Гості заходу мали змогу посмакувати фуршетом від ТМ «Глобино» та насолодитися  розважальною програмою.

Цього разу організатори влаштували справжнє шоу. Для цього було задіяно дві сцени і аж четверо ведучих: Юрій Мікофф, Сергій Фаля, Андрій Махно та Ірина Новомлинська.

Святкування було розділене на дві частини, перша з яких – це CITY LIFE FASHION, модні покази партнерів глянцю. Головними учасниками фешн-показів стали красуні з модельної школи Katrin Models Management.   У рамках події було представлено нові групи модельної школи CITY LIFE MODELS, а випускники першого набору отримали дипломи про завершення навчання.

Друга частина була музично-розважальною та закінчилася розрізанням святкового торту.

Сашко Олексеєв – учасник гурту Vivo Music говорить:

– Я бажаю, щоб частіше відбувалися такі презентації. То є такий собі перформенс для нашого міста. Шалено подобається атмосфера і колектив, ці красиві тендітні дівчатка несуть на своїх ніжних плечах справжній тягар, тягар слова і мистецтва. Я бажаю колективу нових звершень та наснаги у своїх починаннях.  

До вітального запросили співвласників видання – Тетяну Шершун та Маріанну Балабан. Вони висловили свої щирі привітання гостям свята, розповіли, який шлях пройдено за три роки.

 – «Співпрацюємо від початку заснування журналу, тому хто, як не я можу спостерігати еволюцію як презентації, так і змісту журналу. Дуже приємно бути на обкладинці журналу. Атмосфера чудова, відчувається робота організаторів шоу-програми. До речі, недавно читав, що Play Boy виповнилось 65 років, отож, бажаю, щоб і ваш журнал існував стільки часу і став таким же відомим. Також пропоную додати рубрику на стоматологічну тему,» – каже Сергій Придруга, який став обличчям з обкладинки разом зі своєю дружиною Анастасією.

Дмитро Комаров, який, до речі, також свого часу прикрашав обкладинку глянцю, долучився до свята зі своїми привітаннями та побажанням. Він записав відеозвернення, в якому побажав журналу процвітання.

Учасниця шоу-програми, співачка зі столиці AngelA говорить: «Все дуже сподобалось, атмосфера свята приголомшлива, як і сам журнал. Бажаю колективу журналу нових звершень, творчої наснаги та перемог!»

Свіжий випуск глянцевого журналу CITY LIFE можна придбати в газетних кіосках міста!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: