Віктор Павлік осідлав залізного коня та зняв маму і онука у новому кліпі (Відео, Фото)

Опубліковано:
24 Травня, 2017

Український виконавець Віктор Павлік підготував фанам музичний подарунок, – пише ТСН.

Співак відзняв кліп на композицію “Соло” – трек з репертуару загиблого Андрія Кузьменка. Цю пісню дуже любить мама Кузьми. На концерті, присвяченому пам’яті музиканта, Павлік виконував саме цей трек.

“Минуло два роки після концерту у Львові, а пісня продовжила жити в мені. Мети знімати відео на “Соло” не було, просто народилась хороша ідея, і, як наслідок – кліп”,  розповів артист.

 

Режисер Михайло Шелепов, який раніше працював з гуртом Скрябін, запропонував сюжетну лінію, що справила враження на Павліка, і артисту захотілося поділитися цією атмосферою справжності та простих істин з людьми.

Читайте також

Учасник «Євробачення» вкрав пісню Віктора Павліка?
В соцмережах набуває популярність відео молодого Віктора Павліка
Співак з Тернопільщини Віктор Павлік отримав звання народного артиста України (Відео)

Основна ідея полягає в тому, що, коли ти знайшов свій шлях, будь на ньому впевнений, послідовний, не зійди з нього, залишайся собою, і зустрінеш найдорожче.

В кліпі задіяна зіркова родина співака. Як каже артист, йому стало настільки тепло від цієї пісні, що він зрозумів, в кліпі хоче бачити своїх найближчих людей. Тож маємо нагоду зустріти кілька поколінь Павліків. Починаючи від головної жінки – мами, і закінчуючи Давидом, сином Сашка Павліка.

Читайте також: Вітя, давай свої гітари: Павліка закликають облаштувати іменний готельний номер у Дніпрі

Знімання відбувалися протягом трьох днів. Знімальний процес розпочався в Теребовлі, у мами, на подвір’ї, де народився артист, другий день минув в альма-матері багатьох музикантів – Київському інституті музики імені Глієра, і третій – в музеї “Пирогово”.

“Для мене, мабуть, найбільш цікавий момент, це коли я зустрічаюсь з собою маленьким на одній дорозі. Це хвилююча мить, коли ти можеш озирнутися, і подивитися собі в очі, тільки вони дитячі”, – ділиться враженнями співак.

Віктор Павлік обіцяє представити відео вже на початку літа.

Фото з мережі Інтернет

 

Фото з мережі Інтернет

 

Віктор Павлік. Фото з мережі Інтернет

 

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: