«Безвіз не варто сприймати, як зекономлені на візі 30 євро», – наголошує Роман Заставний

Опубліковано:
24 Травня, 2017

Близько 200 законів і змін до них, які прийняла Верховна Рада цього скликання, були вимогами Євросоюзу для надання Україні безвізу. На цьому наголошує народний депутат з Тернополя Роман Заставний.

«Позитивне рішення європейської спільноти щодо безвізового режиму для нас, довело, що роботу Уряду, Президента, Верховної Ради і, що важливо, громадськості протягом останніх двох років належно оцінили на світовому рівні. І це не зважаючи на те, що в Україні війна, а зі всіх екранів кричать про розкрадене державне майно і страшну корупцію», – зазначає народний депутат. «Євросоюз підтвердив – ми на правильному шляху». На думку обранця, якщо наша держава й далі витримає такий темп, то в найближчі роки може сподіватися перейти в ряд цивілізованих європейських країн ЄС.

Роман Заставний переконаний, що одним із найприємніших спогадів, які розповідатиме своїм внукам, буде саме робота у Верховній Раді над можливістю нащадків-українців вільно пересуватися по світу.

Проте це отримання безвізового режиму українцям не треба сприймати виключно як зекономлені на виготовленні візи 30 євро. «Адже це значно більше», – наголошує Роман Заставний. «Це важливий сигнал для інвесторів, яким сьогодні замало Європи, і які готові вкладати гроші в Україні, проте досі вагалися. А надання безвізу «говорить» їм, що наша країна має перспективу, оскільки вища європейська влада визнала її».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: