У Тернополі просто неба демонстрували експерименти та наукові винаходи

Опубліковано:
23 Травня, 2017

На Театральному майдані 21 травня в рамках проекту «Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні» “, організованого громадською організацією ТОО ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування”, поряд з майже 30-ти міні-лабораторіями просто неба, де демонструвались експерименти та наукові винаходи, хімік-шоу, робототехніка, дрони, квести, розгорнув свою роботу й мобільний центр профорієнтації Тернопільського міськрайонного центру зайнятості. Фахівці-профорієнтатори МРЦЗ консультували з питань вибору професії, тестували бажаючих на виявлення професійних нахилів та схильностей, знайомили із професіями майбутнього, демонстрували профорієнтаційні мультики.

Навіть дощ, що падав увесь час, не став на заваді святу! Усі бажаючі змогли власноруч провести досліди в імпровізованих лабораторіях; дізналися багато цікавого про цікаві особливості різних професій, про надзвичайні властивості знайомих речовин; поспостерігали за запуском у небо моделей літаків, які були виготовлені учасниками гуртка моделювання, взяли участь у тематичних ділових іграх.

null

 Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: