Військові 44 артбригади під час вишколів передавали свій досвід молоді

22.05.2017 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Військові 44 окремої артилерійської бригади під час вишколів передавали свій досвід молоді Тернопільщини. Зокрема, завітали до хлопців та дівчат у Бучацький та Бережанський райони, де ознайомили молоде покоління із різними видами зброї, рукопашним боєм і тактичною медициною. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-секретар 44 окремої арт бригади Юрій Кульпа:

«Для посилення престижу захисника Вітчизни серед молоді та популяризації служби в армії військовослужбовці-контрактники окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід» активно приймають участь у спільних вишколах для молоді разом з навчальними закладами. Військові інструктори охоче долучаються до проведення таборових зборів, діляться набутим досвідом під час служби в армії, проводять навчання за різними напрямками. Нещодавно для учнів старших класів шкіл і коледжів Бучацького району інструктори артбригади проводили заняття з військової підготовки, а також в місті Бережани що на Тернопільщині тренували юнаків та дівчат, паралельно у пункті постійної дислокації допомагали у підготовці з фізичних заліків абітурієнтам, котрі цього року вступають на військові кафедри місцевих вищих навчальних закладів. Серед занять військово-патріотичного виховання - це вогнева підготовка, ознайомлення з характеристиками зброї, рукопашний бій і тактична медицина. Молоді люди під час таких заходів охоче засвоюють нові дисципліни, вчаться стріляти зі зброї, надавати медичну допомогу, загартовуються в умовному бою у поділених групах на відкритій місцевості та у лісі. Не рідко військова частина надає свою тренувальну базу та організаційну допомогу для проведення заліків з фізичної, стройової підготовки, долучається до організації стрільб у тирі та навчань на полігоні. Усі ці заходи є важливою складовою у процесі патріотичного виховання юнаків та дівчат. Крім того вони покликані забезпечити суспільну значущість й повагу до військової служби, сформувати бажання у молоді проходити строкову військову службу та військову службу за контрактом в Збройних силах України. Адже майбутнє нашої професійної армії - це еталон молодого підростаючого покоління»,  пише Юрій Кульпа.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі