Яма на вул. Острозького, у яку звалився водій скутера – перетворилася на велике провалля (Фото)

Опубліковано:
22 Травня, 2017

Яма на перехресті вул.Острозького-Шептицького, у яку сьогодні звалився водій скутера – перетворилася на величезне провалля.  Працівники «Тернопільводоканалу» розповідають, що про провалля їх повідомила патрульна поліція і чергова аварійна група одразу виїхала на місце, обгородила аварійне місце стрічкою та встановила попереджувальні знаки. За попередньою інформацією, провалля утворилося через виникнення пориву на каналізайній мережі, наразі аварійну ситуацію на каналізаційній мережі ліквідовують. Тернополяни ж у соцмережах пишуть, що для того, аби більше таких неприємностей не траплялося – треба встановити точну причину виникнення провалля: 

«Я ше першого разу казав, що там є австрійська каналізація. Якщо ви таки не докопаєтесь знов до причини підмиву, то всі ваші камази щебеню до одного місця. Це з одного боку вже і смішно, бо з ямою ради не можливо собі дати, а з іншого: скільки ще вантажівок $$$ висипиться в нікуди?!

Читайте також

У Тернополі водій скутера в’їхав у провалля, яке комунальники другий тиждень не можуть ліквідувати

P.S. є старожили, що ще в той колектор спускалися.

P.P.S. це продовження тої каналізації, що біля Адідасу обвалилася колись.

P.P.P.S. австрійські колектори були зв’язані з підземними ходами.

Є хтось, хто поможе дотиснути то питання? Бо зараз знов тупо засиплять і без толку???», – пише Andrii Kir.

Як ми уже писали, провалля на перехресті вулиць Острозького-Шептицького комунальні служби намагаються ліквідувати уже другий тиждень, проте, результату не було. Сьогодні вранці у яму звалився водій скутера разом зі своїм транспортом, проте ушкодження не зазнав завдяки тому, що на голові мав шолом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: