Працівники ЖЕКів припинять бігати з повістками за призовниками у Тернополі

22.05.2017 11:43   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі працівники ЖЕКів припинять носити повістки призовникам та більше не подаватимуть про них відомості. Про це повідомляють у управлінні ЖКГ Тернопільської міської ради, - пише Доба

Верховна Рада внесла зміни до закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” (№2925) в частині обов’язків органів виконавчої влади, керівництва підприємств і організацій.

— Згідно з новою редакцією статті 38, житлово-експлуатаційні організації не зобов’язані будуть повідомляти призовників про виклик їх до військових комісаріатів, як і подавати відомості про призовників і військовозобов’язаних військовим комісаріатам, виконкомам місцевих рад, на які покладено ведення обліку призовників та військовозобов’язаних, — йдеться в повідомленні.

Читайте також

Для безоплатного проїзду в транспорті учасники АТО відтепер повинні пред’являти ще й електронний квиток

Законопроект підтримали 237 депутатів.

Нагадаємо, призов на строкову службу в ЗСУ до 2017 року буде проходити у квітні-травні та жовтні-листопаді. Про це йдеться в указі № 44/2017 президента України Петра Порошенка


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі