Європейська соціальна мережа для спілкування, продажу та бізнесу: інформація править світом

22.05.2017 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Іnparadise  - це унікальний і інноваційний проект, як для бізнесу, так і для спілкування і розваг. Причому, спілкування не в окремо взятій країні, а по всьому світу!

Назва сайту вибрана не випадково. Наша Земля - ​​це Paradise, рай в якому люди народжуються і залишаються тут назавжди.

Ідея проекту - з'єднати всіх людей на Землі в одну мережу - щоб вони обмінювалися корисною інформацією, зібраною за тисячі років нашими предками, а також сучасними знаннями, і знання ці були до їхніх послуг в будь-який момент. На цьому сайті люди самі собі і майбутнім поколінням зможуть допомогти в різних життєвих сферах і поліпшити якість життя на планеті.

Користувачам Інтернету вже не доведеться витрачати час на пошуки потрібних відомостей, перегортати сотні тисяч сторінок. Тут ви отримаєте всю інформацію одним кліком.

Ця європейська сторінка, була заснована в Німеччині, знаходиться на німецькому сервері і вона розрахована для користувачів усієї планети. Вся інформація про користувачів знаходиться у Німеччині, і  не розголошується, і не передається третім лицям.

Inparadise.info - це неординарна соціальна мережа для спілкування, продажу та бізнесу, яка розриває всі шаблони! Крім стандартних функцій спілкування, прослуховування музики і перегляду відео, Inparadise дає можливість розміщувати оголошення про продаж або купівлю речей, як на Ebay, Alibaba, розміщувати оголошення про зникнення близьких людей, знайти свою другу половинку і навіть знайти або ж запропонувати роботу.

Кожна людина має можливість спілкуватись в чаті, в груповому чаті, залишити голосове і відеоповідомлення, фото та інші файли, а також здійснити відеодзвінок і зв'язатися з будь-якою людиною або з групою людей по всьому світу по розділах: наприклад із друзями, із знайомими, із роботодавцями, із продавцями.

Головна мета сайту - в живому спілкуванні людей, несподіваних знайомствах, обміні корисною інформацією, в готовності допомогти і підтримати в скрутну хвилину.

null
 Фото з мережі Інтернет

1. Особиста сторінка (аккаунт) - це Ваша візитна картка, ваше «Обличчя». За допомогою особистої сторінки ви можете знаходити і спілкуватися з друзями, заводити нові корисні зв'язки, публікувати свої фотографії, ділитися відеозаписами, а так само вести активне життя в блогах по категоріях, які вас цікавлять. Серцем нашого сайту є Особиста сторінка (аккаунт), за допомогою якої ви можете брати участь у всіх розділах на сайті без особливих зусиль, простим кліком.

Знайомства - в цьому розділі ви можете знайти цікавого співрозмовника, друга, або створити свою сім'ю. У нас стоять спеціалізовані фільтри для пошуку саме потрібної Вам людини, як по особистих характеристиках так і по їх інтересам. Саме на сайтах знайомств мільйони людей знаходять свою половинку і створюють сім'ї.

null
 Фото з мережі Інтернет

Музика - мільйони треків в різних музичних напрямках і тисячі радіостанцій по всьому світу. На https://music.inparadise.info музика автоматично підбирається по вашим смакам і вподобанням.

null
 Фото з мережі Інтернет

Назавжди в наших серцях - в цьому розділі ми допомагаємо людям зберегти світлу пам'ять про своїх близьких померлих родичів, знайомих або тварин, так як вони назавжди залишаються у наших серцях. Тут ви можете створити анкету свого померлого родича, знайомого, тварини або катастрофи, розповісти про них, про їхні досягнення в житті, а так само вшанувати їх пам'ять.

null
 Фото з мережі Інтернет

Зниклі люди і тварини - в цьому розділі ми допомагаємо людям у скрутну хвилину знайти своїх близьких, друзів або тварин, які загубилися. В останні роки пошук людей, тварин, зниклих без вести набув особливої ​​гостроти. Ми пропонуємо об'єднати наші зусилля з пошуку і розшуку зниклих. У цьому розділі ви можете створити анкету свого зниклого родича, знайомого або тварини, а також створити анкету знайденої людини або тварини, тим самим збільшивши шанси для їх повернення додому.

null
 Фото з мережі Інтернет

Компанії - в даному розділі ми допомагаємо людям реалізувати свої бізнес можливості. Ви можете за кілька хвилин за мінімальну плату в рік створити персональну сторінку своєї фірми або компанії або бізнес сторінку приватної особи із особистою інтернет адресою. Вся інформація про ваш бізнес буде видна усьому світу, так як вона  автоматично потрапляє у пошукову мережу Google.

Також ви можете ділитися фотографіями, відеозаписами, новинами і досягненнями, вести корпоративний блог, рекламувати себе і ваш бізнес на нашому сайті, тим самим залучаючи все більше нових клієнтів. Також ви зможете відшукати бізнес-партнерів, спонсорів або від імені компанії виставляти вакансії  - для пошуку нових співробітників.

Вам не потрібно тепер платити за створення інтернет сторінки вашого бізнесу, оплачувати сервер і обслуговуючий персонал сайту. Тільки на inparadise.info за невеликі гроші ви маєте унікальну можливість презентувати і успішно розвивати свій бізнес.

null
 Фото з мережі Інтернет

Робота - в даному розділі ви можете розмістити вакансії про роботу від імені компанії або від приватної особи, а так само знайти роботу в будь-якій сфері діяльності у всіх країнах світу. У розділі є можливість заповнення вашого резюме по зразку, тим самим прискоривши процес пошуку роботи за вашою спеціальністю. Ви можете рекламувати своє резюме, щоб більше роботодавців побачили вас. Також фірма або компанія може знайти потрібного їм працівника по існуючим резюме користувачів сайту. Вся інформація про вакансії і резюме буде видна усьому світу, так як вона  автоматично потрапляє у пошукову мережу Google.

null
 Фото з мережі Інтернет

Купівля-продаж - цей розділ створений для того що б зв'язати покупців напряму, без посередників. Тут Ви можете купити, знайти або продати товар онлайн, у всіх країнах світу, як оптом так і в роздріб. Це допоможе вам раціонально використовувати свій бюджет і не переплачувати за товари.

Тільки на нашому сайті ми не берем ніяких відсотків %  із кожної проданої речі, а тільки одноразову мінімальну плату за рік за можливість продавати свої товари. Унікальна пропозиція від нашого сайту - продаж до 5 товарів – безкоштовно.

В даному розділі ми постаралися охопити всі категорії товарів, які є в світі, що б зробити торгівлю через інтернет зручнішою, дешевшою і доступною для Вас. Також ви можете рекламувати ваші товари по всьому світу або по вибраним вами країнам різноманітними способами за мінімальну плату.

У той час, як з кожним роком всесвітні біржі штучно завищують ціни на сільгосппродукцію, продукти харчування, газо- нафтопродукти і електрику, inparadise.info успішно пов'язав виробників продукції та споживачів без посередників, і ціни на товари автоматично знижуються на 50% і більше.

null
 Фото з мережі Інтернет

Тільки на inparadise.info ви будете мати унікальну можливість мати зв'язок з вашими друзями, близькими людьми, а також по бізнесу і роботі за допомогою розробленого нами чату.

Далі буде…

Надалі плануються нові цікаві розробки, наприклад фріланс-послуги.

У цьому розділі користувачі публікують свої замовлення на виконання роботи або надання послуг в будь-якій сфері діяльності. Замовник приймає ставки на своє замовлення і вибирає потрібного йому виконавця. Також замовник може знайти виконавця в загальній базі і запропонувати йому персональне замовлення.

Наприклад, ви фермер, і у вас є велика кількість пшениці - 100 тонн. Ви виставляєте її на продаж, замовники пропонують свої ціни. Ви вибираєте відповідного за ціною замовника і обговорюєте умови. У розділі фріланс-послуги виконавці і замовники пов'язані безпосередньо, без посередників, що економить витрати на 50% !

Також в цьому розділі реально:

  • збудувати дім,
  • замовити ремонт будь-якої техніки, будинка або машини,
  • отримати прайс на будь-які види оздоблювальних робіт,
  • вибрати за відгуками на фрілансі потрібну людину,
  • відшукати якісного фрілансера або фірму в іншій країні (міжнародний фріланс)
  • заощадити свої гроші і час.

Економні поїздки - це розділ пошуку попутників при поїздці на роботу, в інші країни, міста. Даний сервіс допомагає вам заощадити кошти, а водіям транспортних засобів - компенсувати витрати на поїздку і знайти хорошого співрозмовника в дорозі.

Економне житло - в цьому розділі ви зможете знайти, а також виставити оголошення про здачу будинків, квартир, кімнат, дач для гостей, номерів в готелях, як від приватної особи, так і від фірми або компанії.

Навчання онлайн - тут люди будь-якого віку зможуть вчити іноземні мови, математику, фізику та інші предмети онлайн, а викладачі знайдуть додатковий заробіток.

Здоровий спосіб життя - розділ, цілком буде присвячено спорту і здоровому харчуванню. Тут з'являться підрозділи по країнам і національностям, і будь-який житель планети зможе виставити відеозапис і програму тренувань, поради, як правильно займатися спортом і зберегти здоров'я. Там же з'являться рецепти здорової їжі, національних страв з фото і відео-поясненнями. Так ці рецепти не будуть втрачені, а ляжуть в скарбничку для майбутнього покоління.

Сайт доповнять розділи моди, міжнародні конкурси з малювання, співу, танців і з інших  видів мистецтва. Всі відвідувачі сайту зможуть голосуванням вибрати кращого, а переможці - отримати призи та подарунки.

А ще наукові конкурси на нові ідеї, винаходи, в будь-якій галузі і життєвій сфері.

Ви не повірите, але і це ще не все!

Автором, в тому числі при вашій активній підтримці, заплановано ще багато всього цікавого для поліпшення життя людей на землі і допомоги їм у пошуку відповідей на сайті - inparadise.info.

Допомогти загальній справі, і підтримати проект грошима можна перейшовши по посиланню.

Прохання поділіться цим проектом в соціальних мережах зі своїми друзями, рідними і знайомими.

Також ми розробили android - додаток «Inparadise» , для більш зручного користування з мобільних пристроїв. Скачати його можна перейшовши по посиланню.

Єднаймося, люди по всій планеті на inparadise.info

Випустіть цього голуба миру, щоб він знову повернувся до вас!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі