Побачити його тернополяни зможуть на сцені Тернопільського академічного драматичного театру імені Тараса Шевченка 23 травня о 19.00. А ставлять виставу наші сусіди – актори львівського театру імені Марії Заньковецької.

За жанром – це казка-притча  для дорослих. Твір Євгена Шварца. У цього автора унікальна здатність перетворювати дитячі казки на неймовірні історії для дорослих. Тексти набувають нових, несподіваних значень, а знайомі до болю герої,відкриваються з дуже несподіваних ракурсів. Смішно, абсурдно, романтично, сміливо та завзято, а, головне, з ноткою тонкого гумору подивимось на життя у далекому королівстві. Чи, може, на наше? Вистава про те, як живемо і чи повинні терпіти те, що з нами роблять…

Читайте також

З тріумфом пройшла в Перемозі вистава «Тріумфу» (Фото)

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Вадим Сікорський, художник-постановник – Наталія Тарасенко, музичне оформлення – Тарас Терлецький. Художній керівник театру – народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Тараса Шевченка Федір Стригун.

Квитки у касі театру. Довідки за тел.: 52-40-66 (каса), 067-35-31-401

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: