Героїв Небесної Сотні з усієї України вшанували їх рідні у Тернополі

Опубліковано:
20 Травня, 2017

Члени 150 сімей загиблих учасників Революції Гідності приїхали на Тернопільщину, щоб взяти участь у Всеукраїнській прощі родин Героїв Небесної Сотні. Така проща пройде в Зарваниці вперше. Вшанування полеглих на Майдані розпочали у Тернополі біля пам’ятника Героям Небесної сотні, де відправили панахиду та хвилиною мовчання згадали вбитих у Києві націоналістів.

Зініціювала проведення прощі громадська організація «Родина Героїв Небесної Сотні». ЇЇ голова Володимир Бондарчук на Майдані втратив батька, який був учителем фізики, проживав у місті Староконстянтинів  Хмельницької області. Сергію Бондарчуку було 52 роки, загинув він від кулі снайпера.

«Ми за Батьком разом були на Революції Гідності, проте мене не було поруч коли його вбили. Після тих кривавих подій, ми з рідними інших Героїв Майдану вирішили об’єднатися і створити громадські організацію, тепер часто зустрічаємося. Ніщо так не полегшує того болю від втрати, як спілкування з людьми, які пережили те ж саме горе і розуміють тебе як ніхто», – розповідає Володимир Бондаренко.

Сьогодні до громадської організації «Родина Героїв Небесної Сотні» входить близько 160 осіб з різних регіонів України.

 Фото: Катерина Богуславська

 

 Фото: Катерина Богуславська

 

 Фото: Катерина Богуславська

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: