У молодих тернополян є можливість виграти безкоштовне міжнародне стажування

Опубліковано:
20 Травня, 2017

ГО AIESEC вирішила провести серед активних молодих тернополян розіграш на безкоштовне міжнародне волонтерське стажування результати якого оголосять на заході  для молоді «Як не прос#ати студентські роки».

Як зазначає віце-президент з вихідних стажувань в Тернополі Дмитро Машталір це робиться з метою надання рівних можливостей усім бажаючим спробувати розвинутись завдяки міжнародному обміну. Головним критерієм конкурсу є мотиваційний лист , за яким і вирішивутимуть , хто є переможцем для поїздки на літнє стажування.

Сьогодні цілком очевидно, що самого навчання в університеті недостатньо для успішного майбутнього. Тому студенти можуть додати до свого навчання реальний досвід разом з AIESEC. Вони можеш стати волонтером в іншій країні, пройти професійне стажування або вести за собою команду.

Також Дмитро зазначив : «Ми найбільша міжнародна молодіжна організація, яка створює можливості для талановитої молоді у всьому світі. Ми розвиваємо лідерство серед молоді за допомогою міжкультурних обмінів.»

Читайте також

«AIESEC в Тернополі» провела «Ніч невдач» (Фото)

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що надає можливість молоді розвинути свої лідерські та професійні якості для здійснення позитивного впливу на суспільство. Існує понад 60 років, представлена у 124 країнах світу. В Україні функціонує у 19 містах протягом 19 років. Основною діяльністю AIESEC є організація міжнародних та національних соціальних проектів, програми обміну та програми професійних стажувань.

null

 Фото з мережі Інтернет

Для бажаючих спробувати себе в міжнародному стажуванні Global Volunteer наступні умови :

1) Вік: від 18 до 29

2) Бути студентом або випускником

3) Володіння розмовним та вищим розмовного рівнем англійської мови

Для бажаючих виграти грант на безкоштовне стажування потрібно написати мотиваційний лист англійською мовою (орієнтовненний об’єм роботи : сторінка а4)  на електронну адресу : dima.mashtalir@aiesec.net

Результати конкурсу будуть оголошені на заході , який організовує ГО AIESEC в Тернополі : « Як не прос#ати студентські роки» , куди ,доречі , можуть прийти всі бажаючі . Протягом цього заходу ,молоді тернополяни зможуть послухати тренінги від провідних та успішних людей Тернополя та поспілкуватися з однодумцями. Подія відбудеться 23 травня о 19:00 год в IT House coworking . Зареєструватись на захід можна за посиланням : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEhzhBvySBNFWEYHNtWfZSelz2Ceqkl7wuWZ5XUGthS4_OHQ/viewform?c=0&w=1 .

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: