У Тернополі тролейбуси два дні курсуватимуть за іншим маршрутом

Опубліковано:
19 Травня, 2017

На проспекті Степана Бандери частково перекриють рух транспорту. Відповідне рішення прийняли через ремонт ділянки від вулиці Глиняна в напрямку світлофора на проспекті  Степана Бандери – Генерала Шухевича до осі вулиці). Роботи триватимуть  20 та 21 травня (при необхідності також 22 травня).

Одночасно буде змінено рух тролейбусних маршрутів № 1, 2, 10, 11, а саме:

– тролейбуси маршруту № 1 від зупинки «Центр» курсуватимуть вулицями Острозького, Гоголя, Б.Хмельницького, Збаразькою, пр. Злуки, 15 Квітня до зупинки «пр. С.Бандери» і далі за маршрутом;

– тролейбуси маршруту № 2 від зупинки «Центр» курсуватимуть вулицями Острозького, Гоголя, Б.Хмельницького,Збаразькою, пр. Злуки, 15 Квітня до зупинки «пр. С.Бандери» по вул. Протасевича і далі за маршрутом; 

Читайте також

Для безоплатного проїзду в транспорті учасники АТО відтепер повинні пред’являти ще й електронний квиток

– тролейбуси маршруту № 10 після 9.00 працювати не будуть;

– тролейбуси маршруту № 11 від зупинки «Центр» курсуватимуть вулицями Острозького, Гоголя, Б.Хмельницького, Збаразькою, пр. Злуки, Тарнавського, Київську, 15 Квітня, Протасевича, Л.Українки, Слівенська, від зупинки «вул. Слівенська» повертатиме на право на зупинку «вул. Є.Коновальця», пр. С.Бандери, 15 Квітня в напрямку вулиці Київської і далі за маршрутом.

На час проведення ремонтних робіт зупинка громадського транспорту «Євроринок» функціонувати не буде.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: