Ресторан в центрі Тернополя «Ревізору» заказали конкуренти?

Опубліковано:
19 Травня, 2017

У четвер в Інтернеті з’явилася інформація про роботу телевізійного проекту «Ревізор» у Тернополі. Тернополяни зустрілися з знімальною групою програми в найдавнішій піцерії міста – «Стара піцерія».

Сьогодні виявилось, що телевізійники досі перебувають в нашому місті. І навіть продовжують зйомки. Але вже відвідують заклади, за показ яких їм заплатили. При чому замовили певний ресторан не обов’язково його керівництво, щоб похвалити своє «дітище», а конкуренти оплатили негатив про чужі заклади харчування.

Читайте також

«Ревізор» добрався до Тернополя: ажіотаж у «Старій піцерії» (Фото)

Як повідомили нам неофіційні джерела, в одному з ресторанів Тернополя вчора ввечері домовлялися з «Ревізором» про «чорнуху» на кафе суперників. Так це чи ні, побачимо коли передача вийде в ефір. Адже свідки зафіксували, як після вчорашньої бесіди з рестораторами, телеканал сьогодні знімає заклад їхніх конкурентів – «Файне місто».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: