У Тернополі безкоштовно покажуть мультики у рамках «Чілдрен Кінофест»

19.05.2017 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

З  26 травня по 4 червня у двадцяти містах України відбудеться IV Фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест». Відкрито безкоштовну реєстрацію на покази у Тернополі. Зареєструватися може кожен охочий – для цього потрібно обрати місто і фільми для перегляду, а також заповнити електронну форму.

Зазначимо,  що до конкурсної програми увійшло сім фільмів для глядачів від 4 до 14 років, поза конкурсом представлено колекцію фільмів братів Люм'єрів. Програму впорядкував і прокоментував директор Каннського кінофестивалю Тьєррі Фремо.

Однією з головних подій нинішнього року стане показ фіналістів конкурсу короткометражних фільмів, знятих українськими дітьми у віці від 7 до 14 років. Десять картин-номінантів буде показано на великому екрані у присутності авторів, а спеціальне журі обере серед них переможця.

Читайте також

На Тернопільщині близько 90% дітей-сиріт влаштовані до сімейних форм виховання

Фестиваль закриє фільм-володар Ґран-прі «Чілдрен Кінофесту–2016» – пригодницька стрічка «Лапа» Роберта-Адріана Пежо з Угорщини.

До речі, цього року «Чілдрен Кінофест» відбудеться вчетверте.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі