Наливайченко закликав надати паспорти українцям за кордоном (Відео)

Опубліковано:
18 Травня, 2017

Надати паспорти українцям, які проживають за кордоном закликав лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко. Про це він заявив в ефірі ток-шоу «Інша Україна» на телеканалі ЗІК.

«Українській владі треба наважитися і надати паспорти всім українцям, які проживають закордоном. А не піаритися на позбавленні громадянства», – наголосив він.

За словами Наливайченка українцям за кордоном треба подякувати за безвізовий режим України з країнами ЄС.

Читайте також

Наливайченко: Тільки слабкі духом бояться своєї історії

«Зараз безвізовий режим. Так дайте людям можливість вільно пересуватися. Візовий режим – це заслуга саме закордонних українців. Якщо б вони “лякали європейців”, то і Україна ніколи б не отримала безвіз», – зазначив він.

Наливайченко пояснив трудову міграцію з України несправедливістю і наслідком грабунку країни: «Соціальна несправедливість і корупція розграбували і знищили державу, а наслідком стала трудова міграція. Це наслідки грабунку України», – підкреслив він і зауважив, що в країні досі немає відповідної структури, яка б опікувалася проблемами українців за кордоном.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: