25 травня у День кар’єри 30 роботодавців запропонують тернополянам робочі місця

Опубліковано:
18 Травня, 2017

25 травня в Українському домі “Перемога” проведуть День кар’єри. Під час заходу пройде ярмарок вакансій, цікаві тренінги та майстер-класи, а також  презентації від роботодавців. Загалом у дні кар’єри “PROFIT DAY” візьмуть участь 30 роботодавців, які запропонують тернополянам робочі місця.

За словами організаторів Дня кар’єри – представників ВМГО «Молодіжний центр працевлаштування», захід проводять для людей, які шукають роботу, або хочуть визначитись із майбутньою професією.  На заході більшість роботодавців представлятимуть сферу IT-технологій, яка сьогодні є досить прибутковою, також будуть представники компаній з роздрібної торгівлі та ресторанного бізнесу. А ще до Дня кар’єри у Тернополі долучаться спікерів з інших областей, наприклад, Руслана Бельтюкова зі Львова, експерт зі стратегії бізнесу, Master Business Administration (MBA), Master Public Administration (MPA), спілкування з якою буде цікавим для молоді.

Триватиме День кар’єри 5 годин з 12:00-17:00.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: