Тернополянки можуть подарувати сукню випускниці з дитячого будинку

18.05.2017 11:53   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Київська творча група "Виключно звичайні" запустила соціальний флешмоб "Подаруй вечірню сукню випускниці з дитячого будинку".

"У кожної з нас є в шафі одна чи дві вечірні/коктейльні сукні, які ми вже вдягали кілька разів і більше не вдягнемо, бо їх вже всі бачили. Ми пропонуємо звільнити місце в шафі для нової краси, а ваші сукні віддати випускницям із дитячих будинків і цим влаштувати їм свято. Адже дівчатам в дитячих будинках та інтернатах немає що вдягати на випускний вечір, окрім джинсів та однієї сукні, що передається із покоління в покоління в дитбудинку", - розповідає засновниця флешмобу Наталія Терещенко, - пише lifeimg.pravda.com.

Тернополянки можуть теж долучитися до благородної справи і  можуть зв'язатись з авторкою флешмобу  за телефонами (097) 886 88 32, (066) 406 45 64.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі