У Скалаті чоловік до сметрі побив дружину

18.05.2017 00:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Родину 34-річного жителя Скалата Підволочиського району та його на 4 роки старшої дружини важко було назвати благополучною. Разом виховували 4-річну донечку, не це не заважало подружжю часто заглядати до чарки та влаштовувати п’яні скандали.

Крім того, скалатчанин в минулому вже не раз відбував покарання в місцях позбавлення волі за грабежі та бійки. Чоловік пішов служити за контрактом, а жінка продовжувала пити та влаштовувати вдома гулянки. Одного дня зателефонувавши, зрузумів, що вона вдома не сама. Ревнощі взяли гору. Вдома застав заплакану донечку та нетверезу дружину, що спала на підлозі. На столі стояла недопита пляшка та дві чарки.

Читайте також

В Кременці в ДТП загинуло двоє молодих хлопців

Почалася сварка з кулаками та лайкою. Чоловік сильно штовхнув жінку і вона впала на підлогу. З люті він бив її ногами по животі та грудях. А потім залишив жінку в хаті з дитиною та пішов до сусіда запивати горе. Коли повернувся, то зрозумів, що жінка вже не дихає. Сам викликав поліцейських, а вони приїхали разом з медиками швидкої. Лікарі констатували смерть від внутрішньої кровотечі. Чоловіка затримали. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Слідство триває.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі