Тернопільщина отримає субвенцію майже 12 млн грн

18.05.2017 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Цьогоріч завдяки першому заступнику голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, низку об’єктів Тернопільщини, вдалося включити до списку областей, які отримають з держбюджету кошти – субвенцію. Для Тернопілля виділять близько 12 млн. грн.

Депутат Тернопільської обласної ради Богдан Яциковський відзначає, що  субвенція дуже потрібна, адже до нього н неодноразово зверталися громадяни з проханням посприяти в капітальному ремонті різних приміщень, а знайти кошти в місцевих бюджетах для таких цілей – майже нереально. Депутат каже, що доводилося визначати приміщення, які першочергово потребують фінансування, уже відомо, що таке фінансування на Збаражчині отримають будинок культури у с. Доброводах, школи в с. Стриївці й Залужжі, Збаразький ДНЗ №1. Також субвенції надійдуть і в інші райони області – Лановецький (ДНЗ «Ромашка»), Кременецький (ДНЗ №2 «Золотий ключик»), Шумський (школи в Шумську, Рохманові, реконструкція НВК у Стіжку), Підволочиський (ДНЗ «Дюймовочка» в Підволочиську та амбулаторія в Токах).

За словами Богдана Яциковського, отримати субвенцію було дуже складно, адже проблеми з фінансуванням є в кожній області, та зазначив, що разом з колегами робитиме усе, аби й інші об’єкти області, які потребують оновлення, отримали фінансову підтримку з держбюджету.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі