Що думають тернополяни про блокування соцмереж «Вконтакте» і «Однокласники»?

Опубліковано:
17 Травня, 2017

Президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж «ВКонтакте » і «Однокласники». Тернополяни до таких нововведень ставляться по-різному, проте більшість – «за»:

«Я тільки за те, щоб заблокували «ВКонтакте» і «Однокласники», адже це соцмережі російські, а Росія й так завдала нашому народові чимало біди. Тому нам треба викорінювати з нашої країни усе російське, вороже», – каже тернополянка Олена Янченко.

«А я ніколи і не реєструвалася у соцмережах «ВКонтакте » та «Однокласники», бо вони російські та вважаю, що краще не оприлюднювати свої дані та фото у мережах, де їх можуть побачити чи прочитати хто-завгодно. Тому я виступаю за те, щоб їх закрили. Ми можемо обійтися без «послуг» окупанта», – каже тернополянин Іван Трач.

«На мою думку, не дуже добре, що в Україні заблокують ці соцмережі, бо там я спілкувалася з друзями, які знаходяться далеко, бачила новини із їхнього життя, їхні публікації. А у разі блокуванням «ВКонтакте» – ймовірно втрачу з ними зв’язок», – ділиться тернополянка Валентина Швець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: