У Теребовлянському районі чоловік зарізав жінку

Опубліковано:
16 Травня, 2017

Трагедія сталася у селі Підгайчики. 60-річний чоловік та 47-річна дружина разом виховували 10-річну дочку. Син жінки від першого шлюбу приїздив до села на вихідні. Між ним та чоловіком стосунки були напруженими. Вітчим постійно пиячив та конфліктував.

Цього разу мати попросила сина приїхати, щоб той допоміг їй заколоти порося. По роботі сіли за стіл. Господар, добряче випивши, пішов пасти кіз. Жінка, хвилюючись за нього, попросила сина поїхати за вітчимом, адже в такому стані він самостійно вже ледь пересувався. Син погодився. Та замість подяки від вітчима почув невдоволення, що той взяв його автівку. В хаті конфлікт продовжився. Вітчим накинувся на хлопця з палкою. За сина вступилась матір, та це чоловіка розлютило ще більше. Він схопив ножа та хотів вдарити ним пасинка, однак той відхилився і ніж ввійшов в груди жінці. Вона померла ще до приїзду медиків.

Читайте також

21-річного солдата з Тернопільщини застрелив колега

Проти вбивці відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (ч.1) Кримінального кодексу – вбивство. Розслідування триває.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: