«Сергій Надал мене звільняє!» – екс-свободівець Іван Сороколіт

Опубліковано:
16 Травня, 2017
Міський голова Тернополя Сергій Надал вирішив звільнити екс-свободівця, депутата міськради Івана Сороколіта з посади директора комунального підприємства «Тернопіль Інтреавіа», – пишуть Тернополяни.

Про це особисто повідомив народний обранець на своїй сторінці у Фейсбуці. Він зазначає, що приводом для такого радикального кроку мера стало звернення начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігоря Мединського.

«Щойно мені на електронну адресу прийшов лист, – написав Іван Сороколіт. – Очільник міста вирішив мене звільнити посади директора комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа». Щоб усі розуміли як відбувається все всередині бюрократичної павутини вибудованої Сергієм Надалом, то поясню: у об’єктивного і справедливого очільника міста до Івана Сороколіта типу претензій немає (він над процесом!), але він, як головна посадова міста, зобов’язаний (!) реагувати на письмові звернення начальника управління транспорту та комунікацій Ігоря Мединського, котрий, насправді, на гнівні усні доручення самого ж Сергія Надала пише на Івана Сороколіта подання на звільнення.»

Читайте також

Друга серія боїв за Тернопільську міськраду закінчилася безрезультатно, зате урізноманітнилися замінуванням (Фоторепортаж)

Як вдалося з’ясувати, причиною звільнення Івана Сороколіта є вже друга догана за прогули робочих днів. Зокрема, у минулу суботу, яка була робочою, директор КП без поважних причин був відсутній на робочому місці.

Нагадаємо, що нещодавно депутатів міської ради Івана Сороколіта, Ігоря Турського та Романа Навроцького виключили з рядів партії «Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Також націоналісти вимагають, аби ці народні обранці здали свої мандати. Через це вже двічі були зірвані сесії Тернопільської міської ради 24 квітня та 12 травня. Ряд видань припускають, що внутрішнім конфліктом у «Свободі» вже встигли скористатися їх конкуренти, які зробили навдалу спробу заколоту проти Сергія Надала.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: