Батько призовника, який випав з вікна військомату, повідомив подробиці пригоди

Опубліковано:
16 Травня, 2017

24-річний тернополянин із політравмами, відкритою черепно-мозковою травмою, забійними ранами обличчя, переломами рук та стегна перебуває у реанімаційному відділенні лікарні.

«Він щойно прийшов до тями», – повідомив нам батько призовника. Він не хоче розглошувати імені свого сина, однак розповів нам шокуючі факти. Чоловік стверджує, що впасти з вікна хлопцю «допомогли». «Я був там, коли це сталося, спілкувався з військовими і вони були в нетверезому стані» – каже пан Степан.

Читайте також

В мережі оприлюднили подробиці ДТП на Руській (Фото)

У військкоматі стверджують, що призовника неодноразово викликали, та він жодного разу туди не з’явився. Батько ж поянює: син тривалий час був закородоном. 4 травня до його дому прийшли військові у супроводі правоохоронців. Попросили пройти з ними для медичного обстеження. Молодий чоловік поїхав з ними без речей, сподіваючись, що незабаром повернеться. Та додому його так і не відпустили. Речі йому привозила матір. Попри проблеми з тиском, лікарі визнали його придатним до служби. Батько розповідає: «Син казав, що їх мають відправити то у Харків, то у Золочів». Рідні достеменно не знали, що буде із хлопцем. «В суботу вночі він нам подзвонив і скаржився на погане самопочуття. Ми приїхали, викликали швидку, лікарі сказали, що у нього підвищений тиск… А в неділю це сталося», – каже пан Степан. Він стверджує, що син розповідав, що йому погрожують фізичною розправою.

Офіційна версія поліції – військовослужбовець сам вискочив з вікна п’ятого поверху з метою втечі. Покинути збірний пункт планував по кондиціонерах, однак не втримав рівноваги і впав на дашок другого поверху.

У військоматі ведуть службове розслідування. А батьки хлопця не ввірять, що він міг таке зробити. «Я був там, все фотограував, там підвіконник в людський ріст практично, на нього самостійно нереально вилізти. А на дашку, куди нібито він впав, – жодних слідів, тільки пил», – каже батько призовника. Рідні намагаються докопатися правди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: