Притула жорстко відповів пранкеру з Євробачення

Десять років тому Віталій Седюк прийшов у програму "Підйом"

15.05.2017 01:07   Джерело: znaj.ua
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Відомий український телеведучий і актор, родом з Тернопільщини,  Сергій Притула розповів, як колись виховував пранкера, що влаштував голе шоу на гранд-фіналі "Євробачення-2017".  Вельми цікавою історією шоумен поділився в соціальній мережі facebook.

За його розповіддю, десять років тому новоспечена "зірка" пісенного конкурсу Віталій Седюк прийшов у програму "Підйом" на "Новому каналі" в якості практиканта. Він виявився найкращим кандидатом - гарний, високий, спортсмен, комунікабельний, вільно володів англійською мовою. Не довго думаючи, продюсери вирішили взяти його журналістом у програму.

Читайте також

Переможець Євробачення-2017 – Сальвадор Собрал з Португалії (Відео)
«Які цицьки, мати рідна!» - телеведучий про фіналістів Євробачення
Учасник «Євробачення» вкрав пісню Віктора Павліка?

"Але залишався ще один етап перевірки на вошивість. Гарантія! Адже що у тверезого на умі, те у п'яного на язиці! Іспит хлопець тоді не здав: випив мій коньяк, який дівчатка-журналістки бережно тримали до моменту, коли я закінчу вести корпоратив і приєднаюся до застілля, упився, як маленьке порося, почав бездарно залицятися до новоканальської красуні та, коли залишився біля розбитого корита, облив одну водою з пляшки", - написав Притула.

Крім того, трохи "подумавши", практикант хотів побити ведучого Олександра Педана, звернувшись з пропозицією до його постійного колеги.

"Я вивів його, поставив під деревом і набив кулаком. Ні, не по обличчю. Просто, як цвях молотком по голові, по-хлопськи. Коли цей дурик вчора крутив голою дупою перед Джамалою я дуже шкодував... шкодував, що мало дав тоді по тій дурній голові. Віталичок, ти ідіот! Ти просто кончена істота. Барана шматок!" - додав шоумен.

null
 Фото з мережі Інтернет

Нагадаємо, на тогорічному Євробаченні, що проходило у нас в Україні, не обійшлося без конфузу. Під час виступу минулорічної переможниці, співачки з України Джамали, на сцену вискочив  чоловік з оголеним задом з прапором Австралії. Його охоронці швидко встигли забрати, а в ефірі трансляції не було жодної реакції. Проте фотокамери встигли зафіксувати "пікантний" момент.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: znaj.ua  

Коментарі