В Тернополі пройдуть відбіркові змагання в рамках Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

Опубліковано:
13 Травня, 2017

Вже вп’яте 17 травня 2017 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань в Тернопільській області проводить відбіркові змагання в рамках Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». В спортивному комплексі ТНЕУ о 10.30 год. зберуться не просто ентузіасти, які намагаються випробувати свої здібності та можливості, а люди з особливими потребами, які реалізовують свій потенціал, щоденним життям, успіхами та досягненнями переконливо доводять, що сила духу перемагає будь-які негаразди. Спортсмени-аматори зможуть  не лише позмагатись, а й збагатитися новими друзями та яскравими враженнями.

На перший етап змагань спартакіади прибудуть  представники усіх районів та м. Тернополя. Близько сотні осіб пройдуть випробування із  армспорту,  бомбаскету, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу та шахів. Переможці поїдуть на фінал п’ятої Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві «Сила духу», який пройде в червні в Одесі.

Цього року в так би мовити «старожилів» спартакіади, які вже кілька разів змагалися і в Тернополі, і на всеукраїнському рівні, з‘явилися нові завдання: з кожного відділення виконавчої дирекції Фонду приїхали новачки, ті, які нещодавно зазнали травм на виробництві і їм надзвичайно важко  співвідносити себе зі статусом людей з обмеженими можливостями. Саме для того, щоб у наших підопічних  відкрилося в житті друге дихання, щоб вони не вважали, що їх життя розділилося на до і після травми, їх запросили до участі у змаганнях поза командним складом. Варто підтримати спортсменів-аматорів зарядом позитиву та справжнього глядацького вболівання, бо ці люди мають у собі волю, яка подвоює мужність та витривалість.

Багато підопічних Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань в Тернопільській області пережили страшні трагедії. І влаштовують ці змагання, перш за все, щоб допомогти таким людям розкрити свої таланти, адаптуватися до сучасного суспільства. Коли люди звертаються до структур Фонду в області – завжди отримують професійну консультацію, співчуття та увагу,  відчуття, що вони не залишені наодинці зі своєю бідою. Адже цього потерпілі на виробництві  часто потребують не менше, ніж страхових виплат.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: