У Тернополі серед білого дня діти катаються на скейтбордах

Опубліковано:
12 Травня, 2017

Небезпечне захоплення швидкісними дошками охопило школярів міста. Не зупиняє відчайдухів навіть бруківка на нещодавно полагоджених тротуарах. Від торохкотіння коліс не висипаються місцеві пенсионерки.

Замість мирного тихого сидіння біля моніторів – діти масово виходять на вулиці. Відтепер вони шумітимуть не тільки у гарно ізольованих металопластиковими вікнами шкільних класах, а і просто під вікнами власних будинків!

Адміністратори соціальних мереж б’ють на сполох, адже на майбутній літній сезон було заплановано продажі віртуальних танків та інструментів майнкрафту на суму з шестима нулями у євро.

Читайте також

20 кращих спортсменів Тернополя отримають стипендію від міської ради

За прогнозами, за хвилею чотириколісних дошок, очікується хвиля роликів, роверів та самокатів, повернення м’ячів та бадмінтону. Причиною масового захоплення дітей активним відпочинком експерти називають синдром пересидіння та рекомендують батькам обов’язково спробувати катнутись колесами по бруківці та вимагати прокладання доріжок з якісним покриттям, пристосованим для гумових коліс, адже у багатьох містах Європи налагоджена мережа доріжок для тих, хто вибирає швидкий рух без шкоди для оточуючого середовища.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: