Жителі Тернопільщини отримають кошти за неповне використання субсидії

Опубліковано:
12 Травня, 2017

З 1 травня в Україні зроблено перші кроки монетизації на субсидії за житлово-комунальні послуги. Таким чином, невикористані суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газопостачання й електропостачання для індивідуального опалення в обсягах, що не перевищують вартості 100 куб.м. природного газу або вартості 150 кВт•г електроенергії, тепер не залишатимуться на рахунках отримувачів субсидій в організаціях, а їх перераховуватимуть на особовий рахунок одержувача субсидії в банку чи виплачуватимуться у поштових відділеннях.

До 1 червня підприємства – надавачі послуг подають до управління соцзахисту населення списки осіб, у яких вказані суми невикористаної субсидії. А громадяни, які зекономили субсидію, до 1 вересня повинні подати заяви, де мають вказати спосіб виплати: за допомогою банку чи пошти, та реквізити: особовий рахунок одержувача в банку зекономленої субсидії.

Читайте також

Жителі Тернопільшини, які не мають субсидії, можуть сплачувати рахунки за теплопостачання рівними частинами протягом року

Органи соцзахисту населення перепризначать субсидії на наступний період з 01травня2017 по 30 квітня 2018 і розрахують її розміри на літній період, а з жовтня – на новий опалювальний сезон, без звернень громадян. Про це повідомили в управління соцзахисту населення Тернопільської облдержадміністрації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: