Чи з’явиться за «Березолем» 9-поверхівка з паркінгом та дитячим майданчиком? (Фото)

11.05.2017 19:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
Вчора, 10 травня, поблизу ПК «Березіль» відбулися збори мешканців довколишніх будинків. Тернополян цікавило питання будівництва 9-поверхівки, що може з’явитися відразу за ПК «Березіль», - пишуть Тернополяни.

«Всі добре знають, що таке будівництво багатоповерхівки, і що відбувається коли поблизу забивають сваї. Також ми переймаємося за підпірну стіну, яка стоїть в декількох метрах від будівництва. Якщо вона почне руйнуватися то така ж доля чекає і на наші будинки», - розповідають мешканці.

На зустріч із тернополянами прийшли представники забудовника. Вони показали документи на будівництво та зауважили, що готові приступити до роботи, але не робитимуть цього поки не знайдуть порозуміння з мешканцями довколишніх будинків.

Читайте також

Тернополяни проти забудови за «Березолем»

«Тут повинен з’явитися 9-поверховнйи будинок, який матиме  14 метрів в ширину. Поруч паркінг та дитячий майданчик. Запевняю, що ніхто сваї забивати не буде, зараз є інші технології будівництва. Щодо підпірної стіни – то забудовник власним коштом візьметься за її укріплення. Також обіцяємо, що жодне дерево, яке тут росте, не буде зрізане. А ще нами буде зроблений благоустрій території.  У приміщенні ПК «Березіль» ми замінимо ковролін, крісла. Замінено всю проводку, яка йде до «Березолю», адже тут працює центральна виборча комісія. Тобто, це інвестиційна угода, яка вигідна і для міста і для забудовника.

Проект повинен реалізуватися за два роки. Станом на сьогодні ми маємо всі дозволи, але хочемо спочатку порозумітися з мешканцями і лише тоді приступати до роботи», - розповіла представниця ПП «Тернопільська будівельна компанія» пані Олена.

 Фото: Тернополяни

 

 Фото: Тернополяни

 

 Фото: Тернополяни

 

 Фото: Тернополяни




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі