На Тернопільщині підприємство сплатить майже 70 тис грн боргу

Опубліковано:
11 Травня, 2017

Теребовлянською місцевою прокуратурою подано до суду позов  в інтересах держави в особі  Бережанської міської ради  до Бережанського районного споживчого товариства про стягнення на виконання умов договору  боргу  в сумі майже 70 000 грн.

Встановлено, що між Бережанською міською радою та Бережанським районним споживчим товариством 25 листопада 2015 року укладено договір про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури при будівництві об’єктів містобудування на території міста Бережани сіл Лісники та Рай.  Угоду укладено щодо  реконструкції металевих павільйонів  у м.Бережани по вул . Збіжева. Оскільки до цього часу підприємство не виконало взятих на себе зобов‘язань , прокуратура звернулась до суду з вимогою стягнути борг із відповідчача.

Читайте також

Водій маршрутки №16 влаштував розбірки з конкурентом через пасажирів?

Рішенням господарського суду Тернопільської області 7 позов задоволено в повному обсязі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: