5-річний хлопчик ледь не втопився в тернопільському аквапарку

11.05.2017 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

8 травня близько 23.00 год. у тернопільському аквапарку «Алігатор» ледь не сталася трагедія. Батько із п’ятирічним сином відпочивали у басейні, а коли батько пішов, щоб продовжити плату за користування послугами аквапарку – син, залишившись без нагляду дорослого, перейшов із дитячого басейну у дорослий і ледь не втопився. Дитину, яка тоне, побачив один із відвідувачів аквапарку, який і витягнув хлопчика з води. На крик збіглися працівники закладу і сам батько потерпілого хлопчика. Дитину, яка втратила свідомість - у стані коми відвезли до реанімаційного відділення дитячої обласної лікарні. Сьогодні стан дитини стабільний. Наразі стан хлопчика стабільний.

Читайте також

В ДТП в Чортківському районі загинув молодий чоловік

Про цей факт повідомили поліцію, відомості про цю подію внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1ст. 271 ККУ - порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці службовою особою підприємства, установи, організації або громадянином - суб'єктом підприємницької діяльності, якщо це порушення заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого. Розпочато досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі