На Тернопільському ставі «на гарячому» затримали двох тернополян-браконьєрів (Фото)

Опубліковано:
10 Травня, 2017

Активісти ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” разом із працівниками управління муніципальної поліції виявили браконьєрство на Тернопільському ставі неподалік  мікрорайону Пронятин. Двоє тернополян під час нерестової заборони виловлювали із водойми риба з допомогою плавзасобу та риболовних сіток.

Інспектор управління муніципальної поліції – громадський інспектор з охорони довкілля на місці оформив два адміністративних протоколи за ч. 1 ст. 91 КУпАП та ч. 4 ст. 85 КУпАП (порушення ст. 63 ЗУ «Про тваринний світ» та п. 3.15 «Правил любительського та спортивного рибальства»). 

Читайте також

На Тернопільщині чоловік займається браконьєрством та вихваляється цим в соцмережах (Фото)
Браконьєр застрелив тварину, яка коштувала більше 50 тис євро

Про факт браконьєрства на своїй сторінці у Facebook написав керівник ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” Андрій Об’єщик:

«Хотіли судаків в нерест, а отримали кримінальну справу! Коли в голові полова, а на дворі нерест!

07.05.2017 Чергове браконьєрство на Тернопільському ставі викрили ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля” спільно з муніципальною поліцією м.Тернополя.
Чоловіків затримали на гарячому під час виставлення сіток. Браконьєрами виявилися двоє жителів м.Тернополя. Котрі за допомогою трьох браконьєрських сіток хотіли наловити судаків в період нересту риби. На місце події викликали нацполіцію для документування злочину за ч.1 ст. 249 КК України. Збитки нанесені громаді тернопільщини близько 6 тис.грн», – пише Андрій Об’єщик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: