Поліційський, який вчинив ДПТ з смертельними наслідками, сам з’явився до слідчого

Опубліковано:
10 Травня, 2017

Прокуратурою Тернопільської області розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) за фактом ДТП, скоєного напередодні на Чортківщині.

Встановлено, що близько 1 години  ночі 9 травня 2017 водій автомобіля «БМВ – 530», рухаючись автодорогою Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече неподалік с.Ягільниця Чортківського району  не обрав безпечної швидкості, не справився із керуванням, з’їхав у кювет та допустив перекидання автомобіля. За попередніми даними, за кермом авто перебував поліцейський Чортківського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області.

На час аварії у автівці було четверо пасажирів, один з яких від отриманих травм загинув. Трьох інших з тілесними ушкодженнями доправлено до Чортківської центральної районої комунальної лікарні. Водій автомобіля БМВ залишив  місце пригоди. Сьогодні, 10 травня 2017 року,  він з‘явився до слідчого  прокуратури області разом із адвокатом  для дачі показів.

Транспортний засіб поміщений на штрафмайданчик  Чортківського відділу поліції. Розслідування триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: