12-14 травня на Тернопільщині пройде десята піша проща до Зарваниці спільноти «Матері в молитві». Проща приурочена 150-річчю коронування ікони Зарваницької Матері Божої та 150-річчю створення спільноти у Тернопільсько-Зборівській архиєпархії. Матері, які долучаться до спільної молитви, матимуть змогу випросити у Бога милості для своїх дітей та попросити доброї долі для України.

Пішки матері пройдуть близько 50 кілометрів за два дні, дорогою усі разом молитимуться та зможуть приступити до сповіді.

Розпорядок прощі:

12 травня (п’ятниця)

о 7:00 годині ранку в Архикатедральному Соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці (вулиця Гетьмана Сагайдачного, 14 м. Тернопіль) відбудеться Архиєрейська Свята Літургія

Читайте також

Молодіжний православний табір «Вірля-2017» та Тернопіллі чекає на молодь України

о 9:00 годині ранку розпочнеться піша хода до с. Зарваниця з участю духівника спільноти отця Василя Чамарника (ночівля у с. Ішків)

13 травня (субота)

6:00 – вихід із с. Ішків

17:00 – святковий концерт

19:00 – Вечірня, 20:00 – Свята Літургія (парафіяльна церква с. Зарваниця)

21:00 – похід із свічками до чудотворного місця, Молебень до Пресвятої Богородиці, Хресна дорога (ночівля у с. Зарваниця)

14 травня (неділя)

7:30 – Утреня (підземна церква Собору с. Зарваниця)

8:30 – Свята Літургія (Собор)

11:00 – спільна молитва матерів на чудотворному місці (біля купелі св. Анни)

Охочі долучитися до прощі можуть звертатися до організаторів за телефоном: 0983285771 – координатор спільноти Ольга Білик. Про це йдеться на сайті Тернопільсько-Зборівської Єпархії УГКЦ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: